Zorgverzekering 2017

wijzigingen-zorgverzekering-2017

Wijzigingen zorg 2017

Elk jaar zijn er weer veel veranderingen in de zorg. Om hier duidelijkheid in te verschaffen hebben wij de veranderingen in de zorg van 2017 voor je op een rij gezet. Omdat alle wijzigingen nog niet bekend zijn, zal deze pagina constant worden bijgewerkt.

eigen-risico-zorg

Eigen risico 2017

Het eigen risico is elk jaar weer punt van discussie. Voor het eerst sinds jaren zal het eigen risico in 2017 niet stijgen. Dit betekend dat het eigen risico net als vorig jaar is vastgesteld op € 385,-

zorgtoeslag

Zorgtoeslag 2017

De afgelopen jaren is de zorgpremie behoorlijk gestegen. Daarom compenseert de overheid de premie voor mensen met een uitkering en een laag inkomen. Hier lees je alles over de zorgtoeslag.

tandarts_thuis-330x150

Tandarts en orthodontie

Veel verzekeraars hanteren wachttijden bij het afsluiten van de wat hogere aanvullende tandartsverzekeringen. Dit betekend dat je vaak de eerste 2 jaar geen gebruik kan maken van orthodontie en andere dure behandelingen.

zorgpremie-2017-pic

Zorgpremie 2017

Op 19 november 2016 moeten alle zorgverzekeraars de zorgpremie van 2017 bekend hebben gemaakt. Wanneer de premies bekend zijn vindt je hier een actueel overzicht van alle zorgverzekeringen

overstappen-zorgverzekering-foto

Overstappen zorgpolis

Elk jaar heb je de mogelijkheid om te veranderen van zorgverzekeraar. Hier lees je alles hoe overstappen van zorgverzekering in zijn werk gaat en waar je op moet letten bij het veranderen van zorgverzekeraar.