Over ons

Zorgpolisvergelijken.com is geen financiële dienstverlener. Wij houden ons dan ook niet bezig van het adviseren van zorgverzekeringen. Wat wij wel doen is het bijhouden en publiceren van wijzigingen, het overzichtelijk rangschikken van zorgverzekeraars en het beschikbaar stellen van een zorgverzekeringvergelijker. Ondanks dat wij volledig gediplomeerd zijn en in het dagelijks leven een adviesfunctie vervullen bij een grote verzekeraar, hebben wij ervoor gekozen om deze website te exploiteren zonder een WFT vergunning. Hierdoor weet je zeker dat wij jou geen product adviseren of verzekeraar aanbevelen om er zelf beter van te worden.

afm-logoWat is een WFT vergunning

Het vergelijken en adviseren van verzekeringsproducten is uitsluitend voorbehouden aan financiële instellingen en adviseurs welke in het bezit zijn van een WFT vergunning. Zonder deze vergunning is het niet toegestaan om te bemiddelen in financiële producten. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen.

Hebben jullie invloed op de zorgvergelijker?

Nee, wij hebben geen enkele invloed op de resultaten van de zorgvergelijker. De zorgverzekeringvergelijker wordt aangeboden via DSC Finance B.V. dit is een dochteronderneming van Daisycon. DSC Finance heeft een AFM vergunning. Hierdoor mogen wij deze zorgvergelijker zonder AFM vergunning publiceren.

blogBij wie kan ik terecht met vragen

Voor inhoudelijke vragen over de verzekeringen die vergeleken worden verwijzen wij je  door naar de verzekeraar. Wil je liever spreken met een onafhankelijk adviseur? Dan verwijzen wij je graag naar het AFM-register. In dit register kun je zoeken op naam of woonplaats en krijg je een overzicht van ondernemingen die beschikken over een AFM-vergunning.